Summa sidvisningar

söndag 6 september 2009

Så rädd

Kan någon älska mig
trots alla begränsningar jag har
Kan någon älska mig
trots alla rädslor och försvar

Kan någon tycka om
alla funderingar jag har
kan någon veta vad
som försvinner och vad som blir kvar.

Är jag värd att bli sedd
inte bara på långt håll.
Har jag förmågan
att få kärlek utan förbehåll.

Om jag vill vara ditt allt
kan det kännas fel för dig
Kan jag nånsin bli densamma
om du slutar älska mig.

1 kommentar:

Jane sa...

Hej Gunsan!
Så fin dikt...är det du som skrivit den?
Har precis hittat till din blogg och när jag läster den känns det som om jag är hemma och lyssnar på dig. Känner med dig. Du har stött på en hel del otur och olycklig kärlek. Tror att man behöver vara olycklig för att sedan kunna känna och veta när man är lycklig och för att kunna uppskatta det.
Stå på dig! Du är en underbar människa som är värd endast det bästa. Är det någon som inte kan se vilken underbar person du är...förtjänar han dig inte. Hade han varit värd dig hade han uppskattat underbara glada Gunsan men oxå Gunsan som inte mår så bra och behöver stöttning och passas upp. Jag tror att livet har en plan för oss alla, det gäller bara att hitta vägen som är menat för oss. Tänk vad bra att du fick reda på detta i god tid innan du släppt allt och kastat dig in i en helt ny värld...som sedan visat sig vara fel för dig. Nu är du redo! När han äntligen finns där ute redo för dig och när du är redo för honom...då kommer ni att hitta varann...o då kommer det vara till livets slut.
Du är bäst! Låt ingen annan sänka ner dig och få dig att tro något annat. Ta detta som en möjlighet att bygga upp dig själv, ta hand om dig själv och bara njuta av livet.
Massa kramar till dig från mig!!!

Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!