3 ägg
1,5 dl socker
1tsk vanillinsocker
100 g färskost
250 g kesella
4 dugestivekex
Vispa först äggulorna med sockret
Tillsätt övriga ingredienser.
Vispa sist vitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.
Krossa 2 digestive i smulor och lägg i en form
Häll i smeten.
Krossa två digestive ovanpå.
Frys minst 12 timmar
Och ta ut en timme före servering och dekorera med bär.
Räknat till 8 pers. 5 propoints per bit/viktväktarna
1,5 dl socker
1tsk vanillinsocker
100 g färskost
250 g kesella
4 dugestivekex
Vispa först äggulorna med sockret
Tillsätt övriga ingredienser.
Vispa sist vitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.
Krossa 2 digestive i smulor och lägg i en form
Häll i smeten.
Krossa två digestive ovanpå.
Frys minst 12 timmar
Och ta ut en timme före servering och dekorera med bär.
Räknat till 8 pers. 5 propoints per bit/viktväktarna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar