Summa sidvisningar

söndag 18 december 2011

Fjärde advent

I mitt huvud surrar tankar konstant. Ord som jag skriver ner på Facebook och twitter. Som ett andningshål. Andra kanske pratar om allt det där de tänker för sin andra hälft men det finns ju ingen här och Cesse vill inte lyssna på allt mitt svammel.
Sen blir det sammanfattning av veckans tankar här och det är också skönt att veta att det finns många som bryr sig på många olika vis.
Ibland med en kommentar här på min egen blogg.
I onsdag jobbade jag igen. Trots att hörseln var borta och hostan och snuvan var kvar. Det kändes bara bra att va tillbaka igen.
Alla barnens kramar och Guuuunvooor rop ;))
På kvällen träffade jag Bästa Solbritt och Bästa Linda en stund på EH. Vi hade litet julfika med julklappsbyte. Och jag har inte öppnat paketen än
Duktigt va?! Men jag är nyfiken ...;)
Torsdag vandrade vi till Maria kyrkan och hem igen och såg på julspel.
Superfint !
Men tre kilometer är mycket för mina ben och på kvällen fick jag välja bort körträningen. ;( Sånt är mitt liv.

Fredag var det em jobb och Ann och jag hade mys med 6 barn till mellis. Vi fixa lussekatter och pepparkakor men de ville ha mackor med korv.
Sunt ;)

På kvällen somna jag i soffan och glömde tvätten i tvättstugan. Trött fredag, ja !

Lördag fick jag 8 kvalitetstimmar med mamma och pappa. Fick önska mat och då blev det kokt torsk med senapssås, potatis och ärtor.
Plus överraskning; ris ala Malta till efterrätt.
Innan jag körde dit bakade jag tekakor med bokstäverna JUL på. De åt vi till kvällen med julskinka på.
Dessemellan hann mamma och jag gå långpromenad och pappa och jag kort promenad.
Ceasar skällde hela dagen på fåglar, andra hundljud och trappljud. Han visa verkligen art vi skulle tänka på honom med mitt i allt vårt djupsnack.

När jag körde hem hade vi hunnit med årets tv Advenskakender med som är riktigt ruggig. Lilla Charlie på barnhem och Kurre i fängelse! Hur ska detta sluta?!
Idag är jag seg.
Ceasar kräkte nyss av för mycket mat i hundgodis igår gissar jag.
Skulle sjungit på gågatan men bara tanken att resa mig ur sängen och lämna en liten Tuss gör mig ledsen ,så jag ligger kvar.
Inuti mig är det adventsfrid som ska råda. Alla andra tankar skjutsas varsamt men bestämt iväg.

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!