Summa sidvisningar

lördag 13 februari 2010

OS har börjat

Nyklippta jag! Trivs väldigt bra med kort hår nu, kommer (nog) alltid att ha det =)
Det är kallt att vara anka nu.
Många olika arter är där också just nu. Alla kommer simmande och följer mig när jag går förbi och skriker av hunger.
Jag har sagt ifrån på jobb att de ska ge mig bröd istället för att kasta det. Lider med de små liven. Någon undrade om jag var den nya ank-tanten =)

Ikväll känner mig nöjd och tillfreds med tillvaron trots att ingen vår finns i sikte!
Började dagen med frukostfika på Hartmans och hade presenter till både I och Sb för att de fyllt år, verkade som de uppskattade mina val vilket ju oftast blir något jag själv skulle blivit glad för men som även passar mottagaren.

Efter fika gick vi samlad trupp till Maria Kyrkan där Peter Svensson, min körledare, hade pianokonsert. Han är fantastisk!

Promenaderna med Ceasar blir där det ligger mest snö kvar för att han ska slippa få salt i sina såriga tassar.
Norra promenaden är jättefin nu, breda nertrampade gångar.
När vi kom hem i eftermiddag fick han bada så tassar och mage blev alldeles rena igen.
Tror han tycker det är skönt även om inte svansen viftar precis. en hänger rakt ner som Iors ungefär, fattas bara häftstiftet.

Ikväll är det melodifestival deltävling 2. Förra lördagen vann Ola, helt klar =)
Får väl se hur det går ikväll.

Jag vann en mobil i Theres tävling, en turkos Nokia ska ramla in i brevlådan! Jippie!

Som sagt, OS har börjat, undrar om det kommer något jag vill titta på......
1 kommentar:

Jane sa...

Hej min kära vän!
Jag önskar att jag kunde säga "självklar utan problem" bara för att det e du och jag tycker så himla bra om dig...MEN...En av de stora anledningarna att jag plugga vidare till Förskollärare var för att slippa springa runder och bara vara på ett ställe. Mådde jätte kasst när jag hoppa runder och hade ont i mage och huvud i stor sett varje dag. Så jag förstår dig helt att du oxå vill ha en fast plats:( Hade jätte gärna hjälpt dig om det inte hade gått emot mina mål, önskningar och hälsa:( Hoppas verkligen att det löser sig och att du kan få en tjänst på eller åtminstone nära humlan. För det e enormt skoj att jobba med dig! Förlåt att jag inte kan hjälpa dig=( Hoppas du inte blir allt för besviken på mig...Kramar

Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!