Summa sidvisningar

tisdag 29 juni 2010

Midsommar Road-Trip


Allt började med att jag ville köra med min bil så hade tänkt mig till Borås. Men...

Midsommarafton ville inte David va i Borås och jag ville inte va i Ystad så vi träffades halvvägs i Halmstad och flanerade på stan, drack kaffe och köpte jordgubbar på torget.
Sen fortsatte vi söderut till Båstad. En mycket kär plats för oss båda. Där landade vi på en uteservering där solen verkligen gassade gott. Vi åt Caesarsallad, obs stavningen, inte samma som vår vovve =)
Jag vet att Ceasar oxå trivdes på serveringen, för vi hade egen mat med till honom.
Och i bilen sov han gott i baksätet när ac'n hade kylt ner den till lagom temperatur.
Nästa dag fortsatte vii vårt resande till Limhamn. Detta är fontänen på torget där. Så fridfull stadsdel med några som spelade boules och en tom lekplats.
Sen vidare till sundspromenaden som går där det byggdes bostäder som kallades för Bo01 med turning Torso i bakgrunden. Där finns ett Espresso House med utsikt mot Öresundsbron och öven idag var det riktigt sommarvarmt och nästan fullt på serveringarna.
Söndagen gick vi gågatan fram och tillbaka i Malmö innan David skulle med tåget tillbaka till Borås. Han hann hitta ett par skor han ville ha och jag drack latte på ett fik som hette Paus.
Träffade även syrran med fam som satt på Pizza Hut.Ibland är världen liten.

En helg helt i min stil utan midsommarmat och utan snaps och annan alkohol.
Hade lyckorus om och om igen.
Det är då man känner att man lever som man vill leva.


Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!