Summa sidvisningar

tisdag 19 januari 2010

På G igen =)

Tisdag var min sista "hemma med knäckta revben-dag"
Bakade bröd och diskade undan och hade syrran på besök.
På kvällen tog jag två mackor med kyckling och bacon, från Espresso House, med till Karin som tack för sist hon passade Ceasar.
Var länge sen vi träffades sist och hade massor att prata om.Kul!

Onsdag arbetade jag inte förrän kl 13.30 men fick akupunktur på fm och hade verkligen ont eftersom det var så länge sen sist.
Att jobba var naturligtvis jätteroligt. Stod ute i snön medan barnen åkte pulka och sedan droppade av en efter en hemåt och sist hade jag bara två tjejer kvar som åkte rutchkanan inne på gården.
De flög ner och skrattade hjärtligt så jag hade inte hjärta att ta in dem utan vi var kvar de och jag tills papporna kom 16.50.
!8.05 kom David från Borås så då stod vi där och huttra när tåget kom in, Ceasar skaka som ett litet asplöv. Försökte värma sågott det gick i min famn.
Köpte en grillad kyckling på hemvägen och delade på.Så gott!

Torsdag var jag hemifrån mest timmar nånsin.
Arbete 12-16, APT 16.30-18.30, Sångkören 19-21!
Startade dagen med Tramadol, väldigt sällan jag tar men de ger både ork och värkfri dag så det var ett måste och fungerade.
Pigg och glad när jag kom hem!

Äntligen fredag!

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!