Summa sidvisningar

onsdag 21 januari 2009

tiden bara går..

Var några dagar sedan skrivlusten infann sig eller kanske är det tiden som inte räcker till.
Ja ja nu är jag här iallafall.
Igår kväll var jag på Yes och provade på ett danspass som lät skoj och eftersom jag dansat linedance och min ben klarade det så trodde jag kanske att detta också skulle fungera,eller så låtsades jag vara frisk och viljan är sååå stark ibland så den bara tar över.
Var bara med en halv timme sen tittade jag på och ändå efteråt på kvällen började benen värka och det blev bara värre och värre, hela natten.
Idag har jag varit hemma och vilat dem men ännu molvärker det i fötter och knä.
Finns de som har det värre. Tänk på dem som sitter i rullstol sa alltid min pappa.

Min vovve är också sämre igen, hela ryggen är nu full av små eksem igen. Cortisonet gör att han har mer och mer svårt för att hålla sig. Har lagt till en extra rastning innan vi lägger oss då vi går ner och "kissar granen" men ändå kissar han inne på natten när jag sover.
Så jag har ettbeslut att fatta, samma vetrinär igen- med nya försök, eller den duktiga specialisten och dyra utgifter.
Där var vi när han var 1 år och blev testad och konstaterad kvalsterallergiker, som sin matte.
Jag kan hjälpa till, sa David ikäll.
Vårt eget lilla bekymmer och glädjeämne. Älskade Tussen. Vi vill ju bara att du ska må bra igen.

I torsdags började vi öva på en ny gospel på 5 sidor. Hann bara 4 av dem på våra två övningstimmar så det blir fortsättning på torsdag. Men då ska jag hoppa över och det händer inte ofta...
Har två väninnor jag vill träffa och det är ju enda kvällen med öppet Snuggles.
Blir bättre när Espresso House öppnar, hoppas jag. :o)

Köpte nya svarta stövlar på Åhlens rea i helgen som jag ska ha på mina kyrkuppträde, så de var inte bara en onödig önskan, utan faktiskt ett behov :o)
Färgade håret i lattebrunt så nu kan jag titta mig i spegeln igen och le mot mig själv.
Min lilla syster har varit hos mig en kväll och borrat, jag är lite rädd för borrmaskiner, så vill helst inte själv. Satte upp lite hyllor i köket och vid tv-soffan så det har blivit lite nytt även i min lägenhet. Alltid lika roligt!

Hoppas benen funkar imorgon, har fått tillåtelse med att ge besked imorgon bitti annars vill de helst veta dagen innan men det är så svårt att förutspå, tycker jag!
Annars får jag väl fortsätta slappa och vänta ut signalsubstans-tramset!

2 kommentarer:

David Redjoy sa...

Det finns dagar då egoismen tar över, det finns dagar då man önskar att egoismen tog över... Sen finns det dagar med Cesse, väldigt få dagar nuförtiden för min del... Då man inser att egoism är en dygd för den enskilde... För när ngt är fel med honom släpper man allt, finns inget annat som är värt mer besvär än när ngt händer honom... Han är värd all tid på denna jord så han kan bli bra igen... Eller åtminstone bättre än nu... <3

Anonym sa...

Hoppas både Gunvor och Cesar snart känner sig bättre igen. Kramar /Hannele

ps.jag började i kör igår, kände mig lite visen bland noterna, men det var skoj :)



Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!