Summa sidvisningar

söndag 22 maj 2011

Söndagstrött!Visste ju att det skulle bli mycket denna vecka och den har verkligen varit fantastisk. Med gospelkonserten =) som gick jättebra. Tolv härliga gospelsånger. Endast tre kända sedan förut resten ny inövat. Blommor av Claes efteråt och fika med honom och Yvonne hemma hos mig medan jag var uppfylld av lyckorus hela tiden. =)

På fredagkväll hade jag ordnat bord på bryggeriet och Maria o Susanne som är barnlediga kom. Och Emma o Christine som pluggar till förskolelärare kom. Ja det var så kul så vi fortsatte till E H och drack kaffe där efteråt. Underbara vänner! =)

På jobbet hade vi utegruppsavslutning på stranden med tält o hamburgare. =)
Och tema avslutning- alla avd på gräset med sunda Sune o Blyga Berta. Dans o fruktspett.

Fredag bjöd jag på kladdkaka med bär och spritsgrädde som tack för presenten i ondags.

Tisdagkvällen strök jag stick cafe.
Idag stryker jag festmässan. Hela kroppen säger åt mig att det får va nog.
Åker dit och sätter mig längst bak o lyssnar istället. Solbritt följer med mig =) Alla körer är där och vi sjunger verkligen in sommaren. Vill inte missa det.Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
Ystad, Skåne, Sweden
2010 var en milstolpe i mitt liv! Ville må bättre, gå ner i vikt, äta rätt och kämpade hårt och klarade det! Det är fortfarande en viktig del av mitt liv att hålla vikten och vara guldmedlem på viktväktarna. Jag skriver om min fibromyalgi. Om min hund. Och annat som händer i mitt liv. VÄLKOMMEN HIT!!